Шофьорите в САЩ определиха най-безсмислената опция, предлагана за нов автомобил на пазара

...
Шофьорите в САЩ определиха най-безсмислената опция, предлагана за нов автомобил на пазара
Коментари Харесай

Кои са най-ненужните автомобилни функции на годината

Шофьорите в САЩ определиха най-безсмислената алтернатива, предлагана за нов автомобил на пазара през 2022 година В проучване на американската компания SlashGear са взели участие на 600 респонденти, като 1/3 от тях показват, че лостчетата за промяна на предавките от кормилото не са от действителна изгода в най-често срещаните ежедневни обстановки на шофиране.

В последна сметка в листата попадат 5 функционалности, предлагани против доплащане при покупката на нов автомобил през тази година. 
-->
Лостчета за промяна на предавките от кормилото (33,5%)

Повечето хора въобще не го употребяват. По-голямата част от колите към този момент са автоматизирани и дребното в допълнение показване на пътя, което можете да получите от колата си благодарение на тази функционалност, просто не е належащо на голямото болшинство хора. 

Автоматични порти (23,6%)

Тази страхотна функционалност е съвсем знак на статус, само че на процедура тя е по-скоро неловко и постоянно забавя влизането и излизането от колата, което може да бъде доста изнервящо. Едно просто дърпане с ръка прави процеса доста по-бърз.

Люк на тавана (21,9%)

Близо 22% от интервюираните са на мнение, че автомобилът не се нуждае от люк на покрива и е изцяло ненужно да се заплаща за сходна алтернатива. Когато множеството коли имат най-малко шест прозореца, седми - единствено с цел да добавите малко светлина от горната страна, не наподобява чак толкоз нужен.

Електрически огледала (15,8%)

Благодарение на електрическото задвижване, лидерът не би трябвало да отваря прозорец или да излиза от колата, с цел да контролира огледалния детайл. Трябва единствено да натисне бутон в кабината. Някои водачи обаче считат, че настройката с бутон лишава цяла безкрайност и е надалеч по-просто огледалото да се завърти с ръка.

Система за динамично ръководство (6,44%)

Експертите бяха сюрпризирани, че тази функционалност въобще е попаднала в листата, защото в действителност е потребна, изключително за тези, които карат в сурови зимни условия. 

Източник: automedia.bg
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР